U heeft niets in uw winkelwagen.

Rechthoekige kanalen staal

Heeft u een kleine inbouwruimte achter de muur of boven uw plafond? Dan is rechthoekig kanaal DE oplossing. In ons assortiment vindt u stalen (instort)kanalen en het Pro-Connect kanalensysteem:

  • (Instort)kanalen en hulpstukken sluiten wat ruimer aan op elkaar en hebben daardoor een lagere luchtdichtheidsklasse (het wordt immers gebruikt om in cement te storten), het is goed te verwerken achter wand of boven plafond maar dan dient u de aansluitingen goed met schroeven, kit en/of tape luchtdicht te maken.
  • Het Pro-Connect kanalensysteem heeft perfect passende hulpstukken waardoor Pro-Connect makkelijk te installeren is, en een hoge luchtdichtheid heeft.

Rechthoekige (instort)kanalen staal: 

(instort)kanalen rechthoekig staal 170 x 70mm     Instort kanalen 220 x 80mm rechhoegig van staal


Pro-Connect luchtkanalensysteem:

Pro-Connect luchtkanalen systeem rechthoekig staal 110 x 55mm     Pro-Connect luchtkanalen systeem rechthoekig staal 220 x 55mm

 

Spirobuizen en hulpstukken staal
Voor spirobuizen en hulpstukken van staal KLIK HIER

 

Kunststof kanalen rond en rechthoekig PVC
Voor kunststof ventilatiekanalen en hulpstukken KLIK HIER

Luchtkanaal bij Ventilatietotaal

In het assortiment van Ventilatietotaal vindt u diverse rechthoekige luchtkanalen van verschillende materialen en merken. U vindt bij ons instort-luchtkanalen van staal en het Pro-Connect luchtkanalen systeem van gegalvaniseerd staal. Bekijk ons ruime aanbod hier!

Luchtkanaal – Diverse typen

Bij Ventilatietotaal vindt u verschillen typen luchtkanalen waardoor iedereen kan slagen! De rechthoekige instort luchtkanalen worden vooral gebruikt voor afzuiging en ventilatie. U monteert het luchtkanaal boven het plafond of achter de wand. Daarnaast is het luchtkanaal van gegalvaniseerd staal geschikt als instortkanaal in beton. De Pro-Connect luchtkanalen zijn perfect voor inbouw achter de wand of het plafond. Dit type luchtkanaal heeft brandklasse A1, en is dus niet brandbaar. Daarnaast is de luchtdichtheidsklasse van Pro-Connect hoger dan een instortkanaal en hebben wij voor dit kanaal perfect passende hulpstukken in ons assortiment.

Luchtkanaal kopen bij Ventilatietotaal

Ventilatietotaal is specialist op het gebied van ventilatie en luchttechniek. Wij zijn de grootste online aanbieder van ventilatie producten en wij hebben een fysieke winkel in Ede. Hoge kwaliteit, specialistische kennis en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Een luchtkanaal kopen bij Ventilatietotaal? Bekijk ons aanbod en bestel snel en veilig. Bij elk product vindt u specifieke productinformatie zoals het materiaal en de afmetingen. Plaatst u uw bestelling voor 16.30 uur? Dan leveren wij uw bestelling de volgende dag al bij u af! Daarnaast heeft u 30 dagen bedenktijd en kunt u het product dus altijd retourneren of omruilen binnen deze bedenktijd. Bestelt u voor 25 euro of meer? Dan is de verzending gratis.

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)318-643819. Ook kunt u ons mailen naar service@ventilatietotaal.nl of het contactformulier invullen. Komt u de ventilatieroosters liever bekijken of heeft u advies nodig? Wij verwelkomen u graag in onze fysieke winkel in Ede.

Lees meer >