U heeft niets in uw winkelwagen.

Ruilen en retourneren

Retourprocedure Ventilatietotaal
Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent met de aangekochte artikelen bij VentilatieTotaal. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Voor retourneren van artikelen is het invullen van onderstaand formulier verplicht.

Belangrijke informatie betreffende uw retour op een rij:

  • Zichttermijn van uw artikel(en) is 14 dagen na ontvangst. Binnen dit zichttermijn kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht door ons een email te sturen met uw retouraanvraag. Na herroeping heeft u nog 14 dagen om de producten naar ons terug te sturen. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.
  • De retourartikelen dienen compleet, niet-geïnstalleerd en onbeschadigd te zijn wanneer ze bij ons aankomen.
  • Binnen de zichttermijn mag het artikel uit de verpakking worden gehaald, bekeken en getest worden zoals u dat in de winkel zou doen. Let er wel op dat er tijdens het bekijken en testen geen beschadigingen ontstaan zodat het artikel in orignele staat blijft.
  • Ontstaat er tijdens de zichtperiode toch schade aan het artikel dan bent u zelf aansprakelijk voor waardevermindering. Een eventuele waardevermindering zullen van het retourbedrag afhalen. Wanneer er sprake is van waardevermindering dan zullen wij direct na constatering contact met u opnemen.
  • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
  • Maatwerk artikelen (artikelen die we speciaal voor u op maat hebben geproduceerd/laten produceren en/of we in speciale RAL kleur hebben gemaakt) zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet retour gestuurd worden.

Ruilen?

De verkeerde maat gekozen of toch liever een andere kleur gewenst? Ruilen is natuurlijk ook geen probleem. De procedure van het te ruilen artikel is hetzelfde als bij retourneren. De artikelen kunnen volgens onderstaand formulier worden teruggezonden en wij zullen het aankoopbedrag terugstorten van de artikelen die u terug stuurt. De gewenste artikelen kan vervolgens via de site worden besteld op dezelfde manier waarop u al eerder een bestelling heeft geplaatst

Verwerking van retouren

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze direct verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden zo spoedig mogelijk verstuurd. Indien u geld van ons terug krijgt, verwerken wij deze terugbetaling zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 7 dagen, vanaf de dag dat u het retourpakket verstuurd heeft. Het is afhankelijk van de snelheid van uw bank wanneer het geld op uw rekening staat. Wij crediteren u het bedrag via de betaalmethode die u gekozen heeft bij uw bestelling.

Retourformulier

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Retourartikelen

* Verplichte velden